10-10-2016 Quickset White Glue

Product is in goede orde ontvangen en bevalt prima. Werkt zelfs beter dan verwacht. Met vriendelijke groet, R. van Wijk.

R. van Wijk, Alphen a/d Rijn

 

29-9-2016 Quickset Steel Putty

Putty is in goede orde ontvangen. En recentelijk aangebracht op de onderkant  van mijn benzine tank. Tot nu toe werkt het super! Weer een te vrede klant erbij. Groeten, Daan.

D. van den Nieuwenhuizen, Utrecht

 

19-9-2016 Quickset Steel Putty

Alles goed verlopen. De putty is prima en dus goed bevallen Vriendelijke Groet, R. van Popering.

R. van Popering, Hellevoetsluis

 

11-8-2016 SP001 en Putty Original

Ik heb beide producten gebruikt. De pasta voor de grote scheuren en het geheel afdichten van het oppervlak en de lijm voor de wat kleinere scheuren op andere plaatsen. Tot nu toe lijkt het probleem verholpen te zijn en kunnen wij gelukkig weer zwemmen in ons zwembad. Heel prettig met deze temperaturen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, F. Jacobs.

F. Jacobs, Arcen

 

4-8-2016 Quickset Steel Putty

Ik kan u zeggen dat het product de lekkage van een brandstof(benzine) aansluiting van een brandstoftank naar volle tevredenheid heeft opgelost. Met vriendelijke groeten, J. Geeratz.

J. Geeratz, Den Dungen

 

13-7-2016 Pratley Steel Putty, bloody good stuff

Bloody Good Stuff! Dit is het beste wat me in jaren is overkomen! Wat een ongelofelijk goed spul is dat! Heb op diverse manieren geprobeerd om fatsoenlojk een motortank dicht te maken en niks lukte. Met dit spul is het berdorie zo voor elkaar en het is daarnaast ook gewoon betaalbaar! Superbedankt voor het op de markt brengen van dit spul! Met vriendelijke groeten, T Olgers.

T. Olgers, Velp

 

23-6-2016 Wondafix Car

Ik ben zeer tevreden. Heb de Wondafix Car gebruikt om iets op mijn dashboard te plakken. Door de flexibele putty, is het erg goed blijven zitten. Met vriendelijke groet, A. Zeeman.

A.Zeeman, Den Bosch

 

5-12-2016 Wondafix Car

I had to do emergency plumbing last night at 23:00. I could not stop the leak with the normal ptfe tape. The threads were too damaged. So I Used Wondafix Car. What started as a temporary fix is now a proper permanent fix. Thank you Pratley!

G. Norwie, United Kingdom

 

 

Pratley producten

Ik ben erg blij dat ik Andrews als leverancier van Pratley producten heb mogen ontdekken. Ik ben in Zuid-Afrika opgegroeid en ben daar tot en met 1990 woonachtig ben geweest. Ik ben sinds de bekendstelling ervan gebruiker van Pratley producten en had tot dusver in Nederland nog geen andere leverancier of vergelijkbaar product kunnen ontdekken. Zelfs de oh-zo bekende verpakking en het logo zijn niets veranderd… leuk!

Jan Scholte, Uithuizermeeden

 

 

Kraftex Pratliglo® (hoogglans finish)
Voor mijn hobby (altered dominoes; het ‘versieren’ van dominostenen), ben ik al een tijd op zoek naar een soort van sealing die naast dat hij goed uithard ook gebruikt kan worden op papier en alcohol inkt niet laat doorlopen. Zelf heb ik al veel producten gebruikt zoals diverse lijmen en een keer giethars met een vreselijke lucht en het werd maar niet droog. Nu zag ik bij jullie op de website de Kraftex assortiment staan en dacht ik ga eens informeren of iets dergelijks voor mijn projecten geschikt is. Ik maak ook sleutelhangers en als deze dan gebruikt worden, dan slaan er stukjes van de toplaag af, wat ik ook gebruik. Na het ontvangen van de Pratliglo® hoogglans finish, heb ik het product direct gebruikt en na 24 uur was het droog en veilig om te bekijken. Ik zag eigenlijk direct dat het perfect werkt! Voor mij dan  😉
José Groenheide, Zoetermeer

 

 

Pratley Putty Original
Vorig jaar huurde ik voor mijn gezin een vakantiehuisje in Duitsland. De prijs was dusdanig aantrekkelijk. dat we de mindere kwaliteit voor life namen. Bij het douchen wilde mijn zoontje de douchekop lager zetten, waardoor de douchekop barstte. Het water spoot alle kanten op. Gelukkig had ik in de auto een pakje Pratley Original Putty liggen. Hiermee heb ik de barst blijvend gedicht en de vakantie gered. We hebben twee heerlijke weken gehad, mede dankzij Pratley Putty.
Jan-Willem de Koning, H.I. Ambacht

 

 

Wondafix
Mijn man en ik bezochten onlangs vrienden in Australie. Om de “outback” echt te ervaren gingen wij camperen. Bij het opzetten bleef het dak van de tent achter een tak hangen en ontstond er een scheur. Onze vrienden hadden Pratley Wondafix bij zich en repareerden de scheur. Het heeft dat weekend veel geregend, maar alles in de tent bleef droog.
Diane van Leeuwen, Amsterdam

 

 

Autorestauraties
Als hobby restaureer ik klassieke Amerikaanse auto’s. De carrosserie verkeert meestal nog in een  redelijke staat, maar het interieur ziet er triest en vermoeid uit. Alle Pratley producten zijn uitstekend, maar Wondafix Car en Powdabond zijn absolute aanraders, die iedere doe-het-zelver op de plank zou moeten hebben liggen. Doordat de 2 componenten van elkaar gescheiden zijn kan het gedoseerd worden gebruikt. Je mengt alleen wat je nodig hebt. De bewaartijd is daardoor ook veel langer, ook na opening. Ik heb er zelfs gebarsten dashboards mee gerepareerd. Ideaal spul!
Hans Opdam, Uithoorn

 

 

Houtlijm
Via internet ben ik in contact met Pratley Woodglue gekomen. Ik bouw steigerhouten tuinmeubelen die zelfs bij extreme weersomstandigheden buiten blijven staan. Pratley Woodglue is betrouwbaar, oersterk en dus mijn keuze.
Ruud van den Abeele, Uden

 

 

Putty Original
Ons transportbedrijf heeft meer dan 20 vrachtwagencombinaties op de weg en wij rijden hoofdzakelijk van en naar Oost-Europa. Onze chauffeurs zijn grotendeels op zichzelf aangewezen, ook bij problemen onderweg. Voor het verhelpen van de meest voorkomende defecten en schade heeft iedere vrachtwagen minimaal twee pakjes Pratley Original Putty aan boord. We hebben er zelfs gescheurde dieseltanks mee gerepareerd. Pratley is onze persoonlijke wegenwacht, ook in het buitenland.
R. Hulstra, Winterswijk