Andrews Adhesives

logo_site

Andrews Adhesives de exclusieve importeur van het Pratley assortiment voor België, Nederland en Luxemburg. We zijn op dit moment de enige in Europa die Pratley producten verkoopt en distribueert. Andrews Adhesives is een jonge, dynamische onderneming. We bieden een geheel nieuw assortiment aan, op het gebied van lijm- en kitsoorten.

Andrews Adhesives is gevestigd in Ter Aar, Zuid-Holland, Nederland. Vanuit ons Nederlandse distributiecentrum kunnen wij veel producten direct leveren. Andere producten staan voor ons verzendgereed bij de Pratley-fabriek in Zuid Afrika. Een snelle levering is daardoor gegarandeerd.

Pratley

Pratley is in 1948 opgericht door George Pratley in Krugersdorp, Zuid-Afrika. Vanaf de jaren ’60 wordt het product ‘Pratley Putty Original’ gebruikt door NASA® vanwege de extreem sterke hechting en flexibiliteit van het product. Dit is de enige Zuid-Afrikaanse uitvinding die op maan is geweest! Pratley is een begrip voor veeleisende hobbyisten, doe-het-zelvers en industriële gebruikers.

Het Pratley leveringsprogramma bestaat uit hoogwaardige doe-het-zelf lijmen voor consumenten en professionele hechtmiddelen voor de industrie en de bouw. Pratley Ltd en aanverwante bedrijven produceren ruim 800 producten en zijn ISO 9001:2008 geaccrediteerd.

Sinds de oprichting heeft Pratley zich ontwikkeld tot een internationale marktleider. Pratley levert kostenefficiënte, innovatieve en unieke producten voor een groot aantal toepassingen.

Bezoek ook een de andere Nederlandse Pratley websites:
–  Clinobrite® zwembadfiltratie
–  Pratley Electrical Products

De missie van Pratley is:

Pratley’s doel is om producten van superieure kwaliteit te ontwikkelen en deze wereldwijd op de markt te brengen
m, m

 

Pratley Europe steunt Stichting Help UGanda (HUG). Deze Nederlandse organisatie geeft (financiële) steun in de basale benodigdheden aan een van de armste bevolkingsgroep van Afrika. Het gaat om rechtstreekse en kleinschalige hulp, uitgevoerd door lokale mensen en onder begeleiding van Nederlandse vrijwilligers in Uganda
m, m